Kundalini

Fra anisha.dk (hjemmesiden findes ikke mere).

Dette er den hidtil bedste beskrivelse af Kundalini, jeg har set:

.

Kundalini er spirituel udvikling i turbo tempo, hvilket kan være en stor udfordring for sindet, der ikke kan forstå, hvad der sker. Derfor kan det være dybt nødvendigt med en mester, der hjælper én til at finde balance, spejle én klart og give én tilstrækkelig viden til, at sindet falder til ro.

Kort sagt sprøjter Kundalini alt, hvad der har ligget i det ubevidste, op i bevidstheden i et heftigt tempo. Nogle kalder det for, at éns indre skraldespand vendes på hovedet. Når først Kundalini er aktiv, er den stort set umulig at bremse, hvilket heller ikke er meningen. Kundalini er universel intelligens og har til hensigt at bevidstgøre alt, rense alt, løfte bevidstheden, til vi vågner op til at være dem, vi virkelig er og erkender vores sande natur.

Der er ingen grund til at være bange for Kundalini, skønt bølgerne kan gå højt i sindet. Stol på Kundalini, stol på Gud, overgiv dig til det, der er. Din bøn, om at lære dig selv at kende som den du virkelig er, er blevet hørt – skønt det kan føles som om, du går baglæns i din udvikling. Når floden strømmer over sine bredder, og alt føles håbløst, meningsløst så vid, at det er gamle lag, der er kommet op for at blive sluppet. Også dette vil passere…

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.