‘Om‘ og kontakt

Efter et liv med markante senfølger af min opvækst, blev jeg helt uventet kastet ud i min helingsproces i 2004. Jeg var 43 år gammel, da jeg opsøgte en NLP- og hypnoterapeut i forsøget på at blive helbredt for Hortons Hovedpine. Jeg havde igennem nogle år fået en kraftig fornemmelse af, at hovedpinen havde forbindelse til min fars død, da jeg var 10 år. Jeg var overbevist om, at hvis jeg under hypnose ‘kom tilbage’ til min barndom og huskede tiden omkring min fars død, ville hovedpinen enten blive mindre voldsom eller helt forsvinde. Der var (naturligvis) ingen opbakning at hente fra hverken læger, neurologer eller psykiatere. De gjorde det alle helt klart for mig, at Hortons er uhelbredelig, og ingen sammenhæng har med evt. traumer.

Men jeg fik ret! Efter tre sessioner hos en dygtig hypnoterapeut var jeg helbredt for hovedpinen! Det viste sig imidlertid, at hovedpinen havde været det låg, der opretholdt mine fortrængninger. Da den var væk, blev der åbnet for alt det, der havde været gemt væk i mørket. Det vil sige hele min barndom! Jeg var fuldstændigt i chok over de ting, der kom frem fra underbevidstheden. Selvom jeg var helbredt, kunne det slet ikke komme på tale at stoppe terapien. Det blev til starten på en lang bearbejdelses-, udviklings-, lærings-, helings- og transformationsproces, der har forandret mit liv totalt.

 

Om siden

Denne sides primære formål er at gøre opmærksom på min Facebookgruppe ‘Livet bag facaden’, der er en lukket gruppe for voksne med senfølger af opvæksten i en dysfunktionel familie. Derfor ligger her ikke så mange artikler – jeg håber at få lagt flere ind på et tidspunkt. Til gengæld kan der findes masser af relevant læsestof på Landsforeningen Spors hjemmeside. Spor er en forening for voksne med senfølger af seksuelle overgreb i barndommen og ungdommen, men artiklerne er bestemt også relevante for mennesker, der er vokset op i en dysfunktionel familie.

Har du kommentarer eller spørgsmål er du velkommen til at skrive til
kontakt@livetbagfacaden.dk.